News Flash:

Napolitane cu ciocolata si nuca

15 Decembrie 2011
2491 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu ciocolata si nuca
Ingrediente: 3-4 foi de napolitana miez de nuca 70 g unt 300 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida Mod de preparare: Untul, frisca si ciocolata se topesc la foc potrivit si se amesteca pana la incorporare. Miezul de nuca se prajeste putin intr-o tigaie. Se tapeteaza cu o folie alimentara o tava, se pune o foaie de napolitana, peste aceasta un strat de ciocolata, apoi unul de nuci, alta foaie de napolitana si tot asa pana cand ultima foaie ramane simpla. Se strange folia peste prajitura si se baga in frigider pentru 3-4 ore. Inainte de servire se indeparteaza folia de pe prajitura. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baclava unt nuci noi margarina rama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1912 viz    0 com
2403 viz    0 com
2612 viz    0 com
1454 viz    0 com
1938 viz    0 com
2866 viz    0 com
2175 viz    0 com
3791 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013907 (s)