News Flash:

Napolitane cu ciocolata

23 August 2011
1796 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu ciocolata
Ingrediente: foi de napolitane 100 gr cocos 200 ml apa 100 gr margarina 400 gr zahar tos o tableta ciocolata cu crema topita 3 lingurite cacao jumatate de esenta de rom 3 linguri faina 300 lapte praf Mod de preparare: Se pune apa la fiert cu zaharul pana se face un sirop, apoi se adauga margarina. Se lasa sa se topeasca. Se pune faina si cacao, se amesteca cu laptele praf si cocosul si se adauga in compozitie. Se topeste ciocolata, apoi se pune esenta de rom. Dupa ce se raceste, se ung foile cu crema. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prosciutto cascaval afumat cuisoare branza sarata grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1038 viz    0 com
1001 viz    0 com
2550 viz    0 com
2303 viz    0 com
1529 viz    0 com
2441 viz    0 com
3082 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013404 (s)