News Flash:

Napolitane cu branza si spanac

14 Iunie 2012
5228 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 foi mici de napolitana (19x27 cm)
200g branza-crema - la temperatura camerei
1-2 linguri parmezan ras
400g spanac congelat (taiat)
piper
sare


Mod de preparare:

Spanacul se fierbe si se scurge bine-bine de apa, dupa care branza se pune intr-un bol si se amesteca cu parmezanul. La final se pune spanacul si se potriveste de piper si sare. Cu acesta compozitie se umplu foile de napolitana, presand usor la fiecare strat.
Se taie in forma preferata; se tine la frigider pana in momentul servirii.
Napolitane cu spanac si branza recomandate de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

napolitana branza-crema parmezan spanac pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3685 viz    0 com
2891 viz    0 com
7292 viz    0 com
5099 viz    0 com
1636 viz    0 com
2348 viz    0 com
1821 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020552 (s)