News Flash:

Napolitane cu branza si spanac

14 Iunie 2012
5178 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 foi mici de napolitana (19x27 cm)
200g branza-crema - la temperatura camerei
1-2 linguri parmezan ras
400g spanac congelat (taiat)
piper
sare


Mod de preparare:

Spanacul se fierbe si se scurge bine-bine de apa, dupa care branza se pune intr-un bol si se amesteca cu parmezanul. La final se pune spanacul si se potriveste de piper si sare. Cu acesta compozitie se umplu foile de napolitana, presand usor la fiecare strat.
Se taie in forma preferata; se tine la frigider pana in momentul servirii.
Napolitane cu spanac si branza recomandate de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

napolitana branza-crema parmezan spanac pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3639 viz    0 com
2859 viz    0 com
6874 viz    0 com
5001 viz    0 com
1596 viz    0 com
2301 viz    0 com
1774 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025589 (s)