News Flash:

Napolitana cu anko si nuci

1 Martie 2012
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu anko si nuci
Ingrediente:

2 foi mari de napolitana
450g anko (pasta dulce de fasole rosie)
150-170g amestec de nuci si fructe uscate taiate (migdale, seminte de dovleac, de floarea soarelui, de pin si fructe Goji si afine uscate)

Mod de preparare:

Anko (pasta dulce de fasole rosie) se pune pe foc si se da in 2-3 cocote. Se inchide focul, se adauga amestecul de nuci si fruscte uscate si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca complet. Se umplu cele doua foi de napolinata; se preseaza usor deasupra si se taie in forma preferata.
Napolitane cu anki si nuci pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

anko migdale floarea soarelui pin fructe goji afine uscate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2026 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034660 (s)