News Flash:

N-o sa-ti vina sa crezi, dar in imagine este o negresa. Ca topping are crema de branza

24 Februarie 2017
50627 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Negresa:
170 gr ciocolata dark
225 gr unt
1 2/3 cana faina
1/2 plic praf de copt
4 oua+ 2 galbenuse mari
2 cani zahar
1 lingura esenta de vanilie

Topping de branza crema:
450 gr branza crema la temperatura camerei
1 1/2 cana zahar
6 oua mari
1-2 lingurite esenta de vanilie

Mod de preparare:


Negresa:
Incingeti cuptorul la 160 grade Celsius.
Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor 18×28 cm.
Topiti ciocolata si untul pe bain-marie, luati apoi cratita de pe foc si lasati mixul de ciocolata sa se raceasca 15-20 de minute.
Intr-un castron mediu mixati faina impreuna cu praful de copt.
Intr-un castron mare mixati ouale, galbenusele de oua, zaharul si esenta de vanilie, pana cand obtineti o compozitie omogena.
Turnati mixul de ciocolata+unt in castronul cu mixul de oua, amestecati pana cand obtineti o compozitie omogena.
Incorporati apoi in acesta mixul de faina+praf de copt.
Turnati aluatul de negresa obtinut in tava de copt pregatita anterior, si nivelati-l cu ajutorul unui cutit.

Topping cu branza crema:
Cu ajutorul unui mixer amestecati branza crema impreuna cu zaharul pana cand obtineti o crema omogena (cca. 5 minute).
Adaugati ouale, cate doua deodata, mixati bine dupa fiecare adaugare.
Incorporati esenta de vanilie, apoi turnati mixul de branza crema peste aluatul de negresa si intindeti-l pe toata suprafata acestuia.
Dati negresa cu topping de branza crema in cuptorul incins timp de o ora si 15 minute sau pana cand se rumeneste branza crema.
Scoateti negresa cu topping de branza crema din cuptor si lasati-o sa se raceasca complet inainte de a o taia in patrate.

sursa: agenda utila
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta negresa negresa topping
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023962 (s)