News Flash:

N-ai fi crezut ca exista un asemenea deliciu! Cum prepari dulceata de pepene galben in doar cateva minute

10 August 2017
4479 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.200 kg pulpa de pepene
500 g zahar
lamaie

Mod de preparare:


Etapa 1: Zaharul se pune peste pepenele taiat cuburi,se adauga felii de lamaie si se lasa 2 ore la macerat.
Etapa 2: Se pune amestecul sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Se culege spuma formata; cand se leaga dulceata este gata.
Etapa 3: Se verifica punand o picatura de dulceata pe farfurie. Daca picatura sta ca o bobita, dulceata este gata.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020041 (s)