News Flash:

Muschiulet de porc invelit in bacon

7 Martie 2017
3891 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 buc. muschiulet de porc
6-8 felii bacon
4 cepe mari
2 linguri ulei
250 ml vin alb
sare
piper

Mod de preparare:

Se presara sare si piper pe toata suprafata carnii, daca baconul nu e sarat.
Apoi, se inveleste in bacon care se prinde cu scobitori.
Intr-o tava de cuptor se pune ceapa taiata pestisori, se stropeste cu ulei si se toarna vinul.
Se asaza carnea deasupra si se lasa la cuptor 90 de minute.

sursa: retetepractice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muschi bacon retete muschi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022235 (s)