News Flash:

Muschi de vita in sos de rodii

17 Iunie 2013
3877 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g muschi de vita
2 lingurite de rozmarin proaspat
2 lingurite de ulei de masline
1 cana de suc de rodii
3 lingurite de zahar brun
2 lingurite de otet balsamic
250 g frunze de rucola
sare
piper

Mod de preparare:

Taie carnea de vita felii mai grosute, apoi asezoneaz-o cu piper, sare si rozmarin pe ambele parti. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie, apoi prajeste carnea, aproximativ 5 minute.
Scoate carnea pe un platou, iar in ulei adauga sucul de rodie, zaharul si o lingurita de otet balsamic. Lasa-le sa fiarba circa 4 minute, pana cand se ingroasa putin.
Asaza intr-un castron mare frunzele de rucola spalate bine, adauga peste ele ulei de masline, restul de otet balsamic si sare, dupa gust. Asaza peste rucola si muschiuletul de vita, stropit cu sos.
Friptura de vita in sos de rodii se serveste calda, cu un pahar de vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet balsamic piper tigaie platou vin rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014711 (s)