News Flash:

Muschi de vita cu parmezan

21 Martie 2013
2952 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 de grame de muschi de vita
3 rosii taiate cubulete
2 lingurite de parmezan ras fin
2 lingurite de ulei de masline extravirgin
1 lingurita de otet balsamic
1 catel de usturoi
1 lingurita de busuioc proaspat, maruntit
un praf de sare

Mod de preparare:

Incalzeste gratarul la putere medie, iar intre timp adauga rosiile, o lingurita de ulei, una de parmezan, un praf de sare, otetul balsamic si busuiocul in blender. Amesteca ingredientele timp de 60 de secunde si varsa rezultatul intr-un bol.

Dupa ce gratarul este suficient de incins, acesta se unge cu putin ulei de masline si se adauga feliile subtiri de muschi de vita. Acestea se intorc pe cealalta parte la cateva minute, iar in total se tin pe gratar aproximativ 12 minute. Muschiul de vita la gratar cu sos de rosii se serveste alaturi de o bagheta de paine coapta pe grill si mixul preparat in blender.

sursa: acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii otet balsamic usturoi busuioc proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013508 (s)