News Flash:

Muschi de vita cu orez si portocale

19 Februarie 2014
1380 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg muschiulet de vita taiat marunt
1/3 cana de zahar alb
1/3 cana de otet din vin de orez
2 linguri de suc concentrat de portocale, inghetat
1 lingurita de sare
1 lingura de sos de soia
1 cana de orez cu bobul lung
2 cani de apa
1/4 cana de amidon de porumb
2 lingurite de coaja de portocale
3 linguri de ghimbir proaspat razuit
1/2 linguri de usturoi zdrobit
8 buchete de broccoli, aburite sau semi-fierte
2 cani de ulei vegetal
 
 Mod de preparare:
 
Scurge bine de apa bucatelele de carne si marineaza-le in sosul obtinut prin amestecul zaharului cu otetul din vin de orez, concentratul de suc de portocale, sarea si sosul de soia.  Separat, fierbe orezul in apa pana cand se inmoaie.
 
Intr-un wok de marime medie incalzeste uleiul la o temperatura potrivita si adauga bucatile de carne dupa ce le-ai acoperit cu amidon. Prajeste-le pana cand capata o culoare maro-aurie.
Pastreaza o lingura din uleiul ramas de la prajit si caleste in el ghimbirul si usturoiul. Adauga sosul de soia si mai lasa-l sa fiarba 5 minute. Adauga sosul obtinut peste carne si serveste-o fierbinte alaturi de broccoliul aburit.
 
 sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete muschi muschi portocala reteta vita vita portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1418 viz    0 com
1114 viz    0 com
1978 viz    0 com
1352 viz    0 com
1116 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018498 (s)