News Flash:

Muschi de vita cu ciuperci si sparanghel

30 Mai 2013
1588 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
25 g unt
100 g visine
4 muguri de sparanghel
100 g ciuperci Shiitake
1 zucchini
150 g carne de vita muschi de vita
100 ml vin de Porto

Mod de preparare:

Muschiul de vita se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie in ulei de masline bine incins, cateva secunde pe toate partile. Se lasa la odihnit.
Se feliaza zucchini si se aseaza in straturi suprapuse pe o folie de plastic intinsa. Se pune muschiul peste zucchini si se ruleaza cu grija cu ajutorul foliei. Se inchide strans si se inveleste din nou in folie de aluminiu.
Se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10-12 minute. Se scoate si se lasa la odihnit. Pentru sos, topim untul, adaugam visinele, vinul de porto si lasam sa scada la foc mic pana capata consistenta dorita.

Ciupercile se calesc 1 minut in unt incins. Se scot repede din tigaie si se monteaza pe farfurie. Sparanghelul se opareste 4 minute si se aseaza pe farfurie!

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020798 (s)