News Flash:

Muschi de vita cu ananas la cuptor

18 Ianuarie 2013
5294 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg muschi de vita taiat cubulete
440 g ananas din conserva
75 g faina
1 ceapa tocata
4 cartofi taiati felii subtiri
420 ml supa de rosii

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Trecem cubuletele de friptura prin faina si le asezam intr-un vas de iena. Presaram ceapa tocata peste carne si apoi cubuletele de ananas. Amestecam sucul de ananas cu supa de rosii si turnam peste ingredientele din vasul de iena. Asezam feliile de cartofi deasupra, acoperim vasul si bagam la cuptor timp de 50 de minute. Indepartam capacul si mai lasam la cuptor inca 25 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa tocata friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4212 viz    0 com
3243 viz    0 com
1766 viz    0 com
2241 viz    0 com
1565 viz    0 com
1466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019477 (s)