News Flash:

Muschi de porc la cuptor cu ciuperci

30 Mai 2013
1817 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
1 ou
200 g ciuperci
50 g rubarba
4 frunze busuioc
100 g pere
20 g ierburi aromate mediteraneene
100 g migdale
200 g carne de porc muschi
piper

Mod de preparare:

Muschiuletul de porc se lasa la marinat cu ulei de masline si ierburi aromate. Se curate perele, se coc si se lasa la racit, dupa care se adauga frunzele de busuioc taiate marunt. Ciupercile se curate cu un prosop umed, se taie si se trage la tigaie in ulei de masline.

Muschiuletul de porc se da prin oul batut,  se sareaza si pipereaza dupa gust, se da apoi prin migdalele zdrobite nu prea fin, apoi se coace la cuptor in jur de 6-7 min la 220 grade C .
Se serveste cald.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 38 queries | Mysql time :0.024502 (s)