News Flash:

Muschi de porc la cuptor

17 Aprilie 2012
2092 Vizualizari | 0 Comentarii
Muschi de porc la cuptor
Ingrediente:

1 muschi
o jumatate capatana usturoi
1-2 felii bacon
condimente
ulei de masline


Pentru garnitura:

3 cartofi
ulei
cimbru
sare


Mod de preparare:

Muschiul se spala bine, se face un amestec din: usturoi pisat, condimente (cimbru, piper, sare,ulei) acest amestec se intinde pe toata suprafata muschiului, apoi se cresteaza muschiul, iar in crestaturile formate se pune cate o suvita de bacon, muschiul astfel pregatit se pune la rece aproximativ o ora.
Intre timp se pregateste garnitura: 3 cartofi curatati si taiati in 4-6 se amesteca cu ulei, cimbru si sare si se pun intr-o tava.
Muschiul se scoate de la frigider si se pune peste cartofii din tava, se da la cuptorul incazit in prealabil, la foc mare 15 min, pana se rumeneste un pic muschiul, apoi se intoarce pe partea nerumenita. Focul se da mai mic si se lasa pana este gata.
Se serveste cu salata de sfecla si vin rosu.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muschi usturoi bacon cartofi uleicimbrusare garnitura tava frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021891 (s)