News Flash:

Muschi de porc cu vin si rozmarin

27 Martie 2013
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 muschiulet de porc
1 jumatate de cana de merisoare
1 lingura de ulei de masline
1 jumatate de lingurita piper negru
1 jumatate de lingurita de sare
1 lingurita de rozmarin uscat
1 jumatate de cana vin alb sec
1 lingurita amidon de porumb
2 linguri de apa

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimenteaza carnea cu sare si piper dupa gust si prajeste-o putin pe ambele parti, timp de 5 minute. Adauga peste ea vinul si rozmarinul, acoper-o si las-o sa fiarba 6 minute. Separat, intr-un castron amesteca apa cu amidonul de porumb, adauga-le peste carne si mai lasa-le sa fiarba pana cand se ingroasa putin sosul.
Muschiul de porc cu rozmarin se serveste cald, cu merisoare si decorat cu frunze de patrunjel proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

merisoare piper negru sare rozmarin uscat apa tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019601 (s)