News Flash:

Muschi de porc cu vin rosu

5 Martie 2014
1721 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500/600 g muschi de porc
1/2 pahar vin marsala sau vin rosu
30 g unt
4 linguri ulei (de masline am pus eu)
o lingura de otet balsamic
faina de grau
sare
piper

Mod de preparare:

Taiem carnea in felii de grosimea degetului si o batem usurel cu ciocanul pentru carne, saram si piperam dupa gust. Intr-o tigaie de prajit punem la topit untul apoi adaugam uleiul, iar in momentul cand e cald, punem feliutele de carne date prin faina, bineinteles cate doua, ca toate o data nu intra in tigaie, le lasam sa se rumeneasca foarte putin pe o parte, dupa care intoarcem pe cealalta, le scoatem pe o farfurie si le acoperim cu un capac.

Carnea este foarte molcuta fiind prajita in amestecul unt/ulei, nu s-a intarit absolut deloc. In sucul ramas in tigaie, adaugam otetul balsamic si vinul. Cernem peste suc foarte putina faina de griu si amestecam repede sa nu se faca... cocoloase.
Vom obtine o crema nu prea groasa, in care vom adauga din nou carnea si o lasam cateva minute, ca sa prinda gustul ingredientelor. Scoatem pe un platou si servim cu cartofi la cuptor sau salata de rosii.

Muschi de porc cu vin rosu recomandat de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete muschi retete carne retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1695 viz    0 com
1236 viz    0 com
960 viz    0 com
1548 viz    0 com
3195 viz    2 com
1083 viz    0 com
3099 viz    0 com
1029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022028 (s)