News Flash:

Muschi de porc cu sos de mere

10 Decembrie 2012
1807 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500g muschi de porc (taiat in 12 felii)
¼ lingurita piper macinat
¼ lingurita coriandru uscat
un praf de scortisoara
un praf de nucsoara
ulei de gatit
2 linguri unt
350 g mere feliate subtire
60 ml cidru de mere
80 g ceapa rosie feliata subtire
1 lingurita frunze de cimbru proaspat
un praf de sare

Mod de preparare:


Incinge o tigaie de fonta la foc mediu. Amesteca sarea, coriandrul, piperul, scortisoara si nucsoara si presara amestecul de condimente peste muschiul de porc. Unge tigaia cu ulei de gatit si pune muschiul de porc in ea, la foc mediu, prajind cate 3 minute pe fiecare parte, pana cand obtii gradul de gatire dorit. Scoate friptura si topeste untul in aceeasi tigaie. Adauga feliile de mere, ceapa si un praf de sare. Soteaza timp de 4 minute sau pana cand merele incep sa se rumeneasca. Adauga cidrul peste ele si gateste-le timp de 2-3 minute pana cand devin moi. Incorporeaza apoi si frunzele de cimbru. Serveste muschiul de porc cu merele sotate.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper macinat coriandru uscat unt mere ceapa rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3277 viz    0 com
2700 viz    0 com
4858 viz    0 com
2038 viz    0 com
3096 viz    0 com
3088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020075 (s)