News Flash:

Muschi de porc cu rozmarin

2 Ianuarie 2013
2696 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1 kg muschi de porc
1 ceapa
40 grame unt
1 lingurita otet balsamic
1 lingurita zahar
10 smochine taiate in sferturi
2 lingurite rozmarin macinat
2 lingurite zeama de lamaie
2 lingurite patrunjel tocat
piper
sare
 
Mod de preparare:
 
Asezoneaza carnea de porc cu sare si piper si lasa la macerat timp de 20 de minute. Incinge untul intr-o cratita si caleste ceapa timp de 10 minute. Adauga carnea de porc si prajeste pe ambele parti, timp de 20 de minute, pana cand isi schimba culoarea. Asaza carnea apoi pe o tava, acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor pentru 30 de minute. Asezoneaza ceapa din tigaie cu sare si piper, adauga zaharul si otetul balsamic si lasa pe foc 15 minute. Adauga apoi rozmarinul si smochinele si caleste timp de 5 minute. Ia tigaia de pe foc, incorporeaza patrunjelul si sucul de lamaie, amesteca si asezoneaza cu sare si piper. Muschiul de porc cu ceapa si smochine se serveste cu un pahar de vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa unt otet balsamic zahar smochine rozmarin macinat patrunjel piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013300 (s)