News Flash:

Muschi de porc cu ciuperci si rozmarin

18 Iulie 2014
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

16 ciuperci mici
450 g muschi de porc
cateva fire de rozmarin
1 ceapa rosie mare
1 lingurita chimion
1 lingurita de miere
sare
ulei de masline
piper

Mod de preparare:

Taie carnea si ceapa bucati suficient de mari pentru a putea fi infipte pe frigarui. Alterneaza ceapa, carnea si ciupercile pe betisoare. Prepara dressingul, amestecand rozmarin, zeama de lamaie, chimion, sare si ulei de masline intr-un bol. Unge frigaruile cu acest dressing si pune-le pe gratarul incins. Intoarce-le pe toate partile, din 2 in 2 minute, pana cand carnea este bine fripta.
Serveste frigaruile de porc cu lamaie si salsa, smantana, salata sau garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui retete muschi jamie oliver retete carne retete grill
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0971 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012962 (s)