News Flash:

Muschi de porc cu ciuperci si couscous

15 Aprilie 2011
3070 Vizualizari | 0 Comentarii
Muschi de porc cu ciuperci si couscous
Ingrediente: 1 kg muschi de porc 600 gr ciuperci din conserva 3 oua mari 150 ml vin alb, demi-dulce 100 gr unt de masa 50 gr cimbru uscat 300 gr couscous pesmet mare, supa de gaina/pui patrunjel, sare, piper, ulei Mod de preparare: Se spala muschiul de porc si se portioneaza in felii de 4-5 cm grosime. Se pune la incalzit supa de gaina (in lipsa ei se pune apa si 2 cuburi Knorr) si cand clocoteste se adauga couscousul, lasandu-se pana fierbe. Se face un amestec de pane din oua, sare, piper, cimbru si pesmet, se tavaleste carnea prin el si se prajeste in ulei incins. Se adauga ciupercile peste couscous, dupa ce a fiert, mirodenii, untul topit, vinul alb, apoi se pune amestecul peste carnea prajita si se mai da 10 min la cuptorul incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

perisoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1884 viz    0 com
2745 viz    0 com
1442 viz    0 com
2313 viz    0 com
3026 viz    0 com
2202 viz    0 com
1298 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013847 (s)