News Flash:

Muschi de miel cu bacon la cuptor

25 Aprilie 2016
1943 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg muschi de miel
200 gr prosciutto
50 gr pesto de busuioc
300 gr spanac
50 gr rosii uscate tocate
piper
sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Unge o tava cu ulei de masline. Caleste spanacul cu putin ulei de masline, pana se inmoaie. Pune spanacul in robotul de bucatarie, impreuna cu sosul pesto si rosiile uscate. Mixeaza totul pana obtii o pasta fina. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Inveleste muschiuletul de porc in pasta obtinuta si inveleste-l apoi in feliile de bacon. Adauga friptura in tava si coace totul pana cand carnea este bine patrunsa, iar baconul este rumen. Lasa friptura sa se racasca timp de 5-10 minnute inainte de a-l taia.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

muschi miel friptura miel friptura pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2989 viz    0 com
3602 viz    0 com
11487 viz    0 com
2132 viz    0 com
1950 viz    0 com
1940 viz    0 com
2161 viz    0 com
2001 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021064 (s)