News Flash:

Muschi afumat

16 Decembrie 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Muschi afumat
Ingrediente: 1 muschi interior 200 gr carne tocata 5 linguri smantana 10 cartofi boia dulce piper sare Mod de preparare: Muschiul se gaureste pe interior, se introduce carnea tocata, condimentata dupa gust, apoi se tavaleste prin sare amestecata cu piper si boia dulce. Se pune in tava, se stropeste cu ulei si baga in cuptorul incins. Intre timp se curata cartofii, se spala, se sareaza, iar dupa 20 de minute se pun peste muschi si se toarna unh pahar de apa. Dupa inca vreo 25 de minute se scot si se servesc cu smantana. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa mexicana carne tocata smantana cartofi sos marinat piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1316 viz    0 com
1191 viz    0 com
2025 viz    0 com
1540 viz    0 com
2265 viz    0 com
1168 viz    0 com
1655 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018442 (s)