News Flash:

Musaca vegetala

2 Mai 2011
1495 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca vegetala
Ingrediente: 3-4 kg vinete 300-400 g fasole rosie (la cutie) 3 cepe 3 rosii 1 cutie rosii decojite 3 morcovi 1 legatura patrunjel sare piper cimbru rozmarin busuioc ulei de masline Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Cand a devenit translucida, se adauga morcovii dati pe razatoare, rosiile decojite si taiate bucatele, cutia de rosii, sare, piper si mirodeniile. Se lasa la fiert 15 minute, la foc domol, se mai poate adauga apa, daca este nevoie. Se adauga apoi vinetele curatate, se amesteca bine toate, se mai pune apa, daca e nevoie. Se mai lasa la fiert, la foc domol, inca 20 minute, se mai amesteca din cand in cand. Intr-un vas de ceramica se pun 2-3 linguri ulei, fasolea rosie, legumele si patrunjelul tocat fin. Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor in 40 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane tocator branza feta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1117 viz    0 com
1088 viz    0 com
1232 viz    0 com
1464 viz    0 com
2287 viz    0 com
1276 viz    0 com
1172 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019203 (s)