News Flash:

Musaca de vita cu cartofi dulci

1 Mai 2014
1882 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g cartofi dulci
60 ml lapte de vaca
20 g unt
50 g branza telemea data prin razatoare
1 lingura ulei de masline
1  ceapa mica tocata
1 morcov tocat
2 fire de telina tocate
3 linguri pasta de tomate
400 g rosii in bulion
1 lingurita oregano
500 g carne tocata de vita
120 g mazare congelata

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa cu morcovul si telina la calit timp de 3 minute. Adaugam carnea tocata si amestecam cu o lingura de lemn timp de 5 minute. Adaugam pasta de tomate, rosiile si verdeata si lasam sa dea in clocot. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20-25 de minute. Incorporam mazarea. Incingem cuptorul la 180 grade. Intre timp, punem cartofii la fiert in apa clocotita. Scurgem apa si preparam un piure din cartofi, lapte si unt. Punem compozitia de carne intr-o tava unsa. Asezam piureul pe deasupra si presaram branza. Bagam tava la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete musaca carne musaca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016675 (s)