News Flash:

Musaca de vinete cu carne

6 Februarie 2014
1569 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
sare
cimbru
usturoi
garam masala
ulei de masline
iaurt grecesc
100g vin rosu
busuioc
menta
otet
3 rosii
2 ardei rosii (grasi sau capia)
2 vinete
2 oua
1 ceapa
500 g suc de rosii
250 g carne tocata de porc
250g carne tocata de vita

Mod de preparare:


Se caleste o ceapa si 2 catei de usturoi in ulei, se adauga carnea si se caleste bine, se adauga vinul, dupa care adaugam garam masala, sare, piper, cimbru, sucul de rosii si lasam sa scada la foc mic. Dupa ce se raceste putin se amesteca bine cu 2 oua. Vinetele se coc, se curata, se lasa la scurs pe tocator, iar cand s-au racit se toaca. Ardeii se coc, se toaca si se amestca cu otet, putin zahar, sare si piper, menta si iaurt. Rosiile se taie felii, se pun in tava cu ulei de masline, sare, piper si busuioc. Se aranjeaza intr-o forma un strat de vinete, un strat de iaurt cu ardei, un strat de carne si deasupra rosiile coapte cu busuioc verde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete musaca musaca vinete retete carne retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2971 viz    0 com
1809 viz    0 com
2418 viz    0 com
3393 viz    0 com
4075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013208 (s)