News Flash:

Musaca de post cu soia si macaroane

5 Martie 2012
2587 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de post cu macaroane
Ingrediente:

500 gr macaroane
200 gr soia granule
2-3 linguri faina
2 cepe
un morcov dat pe razatoare
usturoi tocat marunt
o ceasca suc de rosii
2 foi de dafin
sare
piper
marar

50 gr margarina
patrunjel
2 cani supa de legume sau apa

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele dupa instructiunile de pe pachet,se limpezesc cu apa rece si se scurg.
Inainte de a fierbe macaroanele se pregateste umplutura.
Se calesc in ulei ceapa si morcovul. Cand sunt bine inmuiate se adauga sucul de rosii,usturoiul, condimentele, sarea, o cana cu apa si apoi soia, care, in prealabil, a fost fiarta si scursa. Se lasa sa dea in cateva clocote.Intr-o tava mare, unsa cu ulei, se aseaza jumatate din macaroane, umplutura, restul de macaroane si deasupra sosul bechamel. Se da musacaua la cuptot sa se rumeneasca.
Pt sosul besamel, se topeste margarina si se rumeneste foarte putin faina, de adauga apa sau supa cu un polonic, amestecand energic sa nu se formeze cocoloase, se da in cateva clocote si se condimenteaza dupa gust.
Musaca de post cu paste pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane soia granule faina cepe morcov usturoi sarepipermarar apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014353 (s)