News Flash:

Musaca de post cu muraturi

23 Octombrie 2013
3466 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi
2 morcovi
2 cepe
legume mexicane
2 catei de usturoi
1 lingura de faina
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Se curata morcovii si ceapa. Morcovul se da pe razatoare, iar ceapa se toaca marunt. Punem ceapa, morcovul si legumele mexicane la calit in putin ulei si condimentam cu sare si piper. Nu trebuie calite prea mult pentru ca vor avea timp sa se faca cat vor sta in cuptor. Curatam cartofii si ii taiem felii subtiri. Intr-un vas de Yena, uns cu ulei si tapetat cu faina asezam jumatate din cantitatea de cartofi taiati felii si ii condimentam cu sare si piper. Peste cartofi asezam amestecul de morcovi, ceapa si legume apoi acoperim cu restul de cartofi. Pisam usturoiul si il calim in ulei apoi adaugam o lingura de faina amestecand rapid si stingem imediat cu 300 ml apa calda. Amestecam pana cand se formeaza un sos nu prea gros dar nici prea subtire pe care il condimentam cu sare si piper apoi il turnam peste musaca. Dam musacaua la cuptor incins pana cand cartofii sunt moi (aprox. 50 min). Se servesc putin reci alaturi de muraturi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1290 viz    0 com
23883 viz    0 com
2694 viz    1 com
3260 viz    0 com
2396 viz    0 com
3223 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020017 (s)