News Flash:

Musaca de ovaz cu cartofi

3 Mai 2011
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de ovaz cu cartofi1
Ingrediente: 50 g unt 2 cepe mijlocii 2 catei de usturoi 150 g de fulgi de ovaz 150 g cascaval 2 oua 1 legatura de patrunjel verde 2 cartofi sare piper Mod de preparare: Mai intai asezam fulgii de ovaz intr-o tava si ii dam la cuptor timp de 10-15 minute, ca sa se usuce. Amestecam des, ca sa nu se lipeasca sau sa se arda. Scoatem fulgii de ovaz din cuptor si ii lasam sa se raceasca. Intr-o tigaie, incingem jumatate din cantitatea de unt. In unt calim usor ceapa si usturoiul tocate marunt. Cu o spumiera, scoatem ceapa si suturoiul din tigaie si le amestecam cu cascavalul dat pe razatoare si cu ouale batute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane pinoli cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1621 viz    0 com
3921 viz    0 com
1618 viz    0 com
1172 viz    0 com
1551 viz    0 com
1172 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019137 (s)