News Flash:

Musaca de ovaz cu cartofi

3 Mai 2011
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Musaca de ovaz cu cartofi1
Ingrediente: 50 g unt 2 cepe mijlocii 2 catei de usturoi 150 g de fulgi de ovaz 150 g cascaval 2 oua 1 legatura de patrunjel verde 2 cartofi sare piper Mod de preparare: Mai intai asezam fulgii de ovaz intr-o tava si ii dam la cuptor timp de 10-15 minute, ca sa se usuce. Amestecam des, ca sa nu se lipeasca sau sa se arda. Scoatem fulgii de ovaz din cuptor si ii lasam sa se raceasca. Intr-o tigaie, incingem jumatate din cantitatea de unt. In unt calim usor ceapa si usturoiul tocate marunt. Cu o spumiera, scoatem ceapa si suturoiul din tigaie si le amestecam cu cascavalul dat pe razatoare si cu ouale batute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane pinoli cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1677 viz    0 com
3983 viz    0 com
1667 viz    0 com
1226 viz    0 com
1618 viz    0 com
1232 viz    0 com
1164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016008 (s)