News Flash:

Musaca de macaroane cu ciuperci

12 Aprilie 2011
1533 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de macaroane
Ingrediente: 500 g macaroane fierte sau taietei lati (fara ou; se pot face in casa), 100 ml ulei, 200 g mazare, 2 morcovi potriviti, 500 g ciuperci, 1 ceapa mare, 5 catei de usturoi, 500 g rosii, busuioc tocat marunt, cimbru, 150 g margarina, 4 linguri faina, 8-10 masline fara samburi, marar, patrunjel, sare, piper. Preparare: Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg. Se fierbe mazarea in apa cu sare, se scurge. Separat se calesc in putin ulei morcovul ras, ciupercile si ceapa taiata marunt. Se adauga rosiile, cimbrul si busuiocul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, si se lasa sa fiarba totul pana iese uleiul la suprafata. Intr-o cratita se topeste margarina, se caleste in ea faina, amestecandu-se permanent, pana capata culoarea aurie. Se adauga treptat apa, amestecand cu telul ca sa nu se faca cocoloase si se fierbe cateva minute.Cand este gata se ia de pe foc, se adauga sare si patrunjel tocat. Intr-o forma unsa cu ulei se pune un strat de sos, apoi in straturi alternative, macaroane si ciuperci. De fiecare data se adauga mazare si putin sos. Deasupra trebuie sa fie macaroane acoperite cu sos. Se pun maslinele. Se lasa 39 de minute la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1152 viz    0 com
4755 viz    0 com
4538 viz    0 com
1615 viz    0 com
1278 viz    0 com
2546 viz    0 com
1894 viz    0 com
1892 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012149 (s)