News Flash:

Musaca de macaroane

4 August 2011
1722 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de macaroane
Ingrediente: 100 g carne 70 g macaroane 1 ou 15 g unt 2-3 linguri lapte sare 1-2 linguri suc de rosii Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet, pana se inmoaie, fara sa se sfarame. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se pun intr-un vas Jena sau emailat, in straturi alternative de macaroane cu carne fiarta tocata, fara sa se umple vasul complet. Oul se bate cu laptele si se toarna deasupra. Se adauga si untul topit. Vasul in care s-au asezat macaroanele, carnea si celelalte ingrediente se introduce intr-un vas mai mare, in care s-a pus apa calda. Se pun cele doua vase in cuptor, la un foc mai tare, unde se lasa sa fiarba pana incep sa se rumeneasca la suprafata. La sfarsit se stropeste cu sucul de rosii proaspat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carne lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1177 viz    1 com
1695 viz    0 com
1553 viz    0 com
1664 viz    0 com
936 viz    0 com
1970 viz    1 com
1356 viz    0 com
2154 viz    0 com
1012 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018184 (s)