News Flash:

Musaca de dovlecei cu carne de porc

4 Aprilie 2014
2059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
400g carne tocata de porc
2 dovlecei potrriviti
1 ceapa mica
1 rosie
1 gogosar
100ml bulion
sare
piper
cimbru
ulei
 
Mod de preparare:
 
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Adaugam carnea si amestecam, apoi lasam la foc mic sa se faca. Eu am pus si putin gogosar tocat. Cand a scazut zeama si carnea a inceput sa se rumeneasca potrivim de sare, adaugam putin cimbru si oprim focul.
 
Intr-o tava punem putin ulei, apoi asezam felii de dovlecei ( cam de 5mm grosime), carnea si apoi inca un strat de felii de dovlecei. Deasupra punem sare, cimbru, felii de rosii si gogosar, bulionul si bagam tava la cuptor timp de 30 min la 170g C.
 
Nu mai puneti apa deoarece au dovleceii destula.  Servim cu smantana.
 
Observatii:
- Puteti praji feliile de dovlecei in ulei, mie mi s-a parut prea grea mancarea cu atatea prajeli si le-am pus crude.

Musaca de dovlecei recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete musaca musaca dovlecei carne musaca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021893 (s)