News Flash:

Musaca de conopida

15 Iunie 2012
6071 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri pesmet
1 conopida
500 g carne macra
3 linguri unt
1 ceapa
1 ou
sare
piper

Mod de preparare:

Prima data trebuie spalata foarte bine conopida. Apoi se rupe in buchetele, fara cotor si se pune la fiert, cu putina apa. Cand e gata se scurge de apa, iar carnea se pune la calit, impreuna cu ceapa. Se pune oul si se potriveste de piper si sare. Se adauga un praf de piper, sare si un ou.
Se unge o forma cu unt, se presara pesmet.
Se asaza un rand de conopida, impartind astfel buchetele, incat stratul sa fie cat mai egal.
Se pune un rand de carne apoi alt rand de conopida. Se presara pesmet, se adauga o lingura de unt.
Se pune la cuptor. Cand este gata se rastoarna.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet conopida carne macra unt ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5217 viz    0 com
5073 viz    0 com
1162 viz    0 com
2775 viz    0 com
1473 viz    0 com
1614 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013636 (s)