News Flash:

Musaca de cartofi cu smantana

20 Ianuarie 2014
3320 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
4 oua
500 gr carne tocata
1 ceapa
smantana
condimente

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, iar separat carnea se caleste impreuna cu o ceapa taiata foarte fin. Dupa ce se caleste putin, se condimenteaza dupa gust si se lasa putin sa se racoreasca, dupa care se pun 2 oua intregi amestecandu-se bine. Cand cartofii sunt fierti, se curata de coaja, se taie felii si se aseaza in tava cu putin ulei;  Se va aseza un strat de cartofi, unul de carne tocata, si tot asa iar deasupra va fi un strat de cartofi. Cele 2 oua ramase se bat impreuna cu smantana si cu sare si se pun deasupra, peste ultimul strat de cartofi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019350 (s)