News Flash:

Musaca de cartofi cu legume

31 Mai 2011
3113 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Musaca de cartofi cu legume
Ingrediente: 1 kg de cartofi 100 g unt cascaval ras 300 g ceapa 100 g mazare 250 g morcovi 1 legatura de patrunjel 100 g telina pesmet 50 g pasta de rosii 15 g faina sare nucsoara rasa Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie rondele si se fierb in apa cu sare. Ceapa si zarzavatul se spala si se curata. Dupa ce au fiert, cartofii  se scurg de apa si, cat sunt inca fierbinti, se zdrobesc cu presa pentru pireu. Se amesteca cu 50 g de unt si cu nucsoara. Ceapa se toaca marunt si se caleste putin, dupa care se adauga zarzavatul dat prin razatoarea mare si mazarea. Se calesc toate pana devin moi. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se asaza un strat de piure de cartofi, apoi zarzavaturile si mazarea si alt strat de cartofi. Pasta de rosii se subtiaza cu apa, se amesteca cu faina si se toarna peste musacaua de cartofi cu legume. Se adauga cascavalul ras si se da la cuptorul incins. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.copilul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cascaval pesmet unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3464 viz    0 com
1302 viz    0 com
994 viz    0 com
2431 viz    0 com
3758 viz    0 com
948 viz    0 com
1321 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019974 (s)