News Flash:

Musaca de cartofi cu legume

31 Mai 2011
3187 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de cartofi cu legume
Ingrediente: 1 kg de cartofi 100 g unt cascaval ras 300 g ceapa 100 g mazare 250 g morcovi 1 legatura de patrunjel 100 g telina pesmet 50 g pasta de rosii 15 g faina sare nucsoara rasa Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie rondele si se fierb in apa cu sare. Ceapa si zarzavatul se spala si se curata. Dupa ce au fiert, cartofii  se scurg de apa si, cat sunt inca fierbinti, se zdrobesc cu presa pentru pireu. Se amesteca cu 50 g de unt si cu nucsoara. Ceapa se toaca marunt si se caleste putin, dupa care se adauga zarzavatul dat prin razatoarea mare si mazarea. Se calesc toate pana devin moi. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se asaza un strat de piure de cartofi, apoi zarzavaturile si mazarea si alt strat de cartofi. Pasta de rosii se subtiaza cu apa, se amesteca cu faina si se toarna peste musacaua de cartofi cu legume. Se adauga cascavalul ras si se da la cuptorul incins. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.copilul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cascaval pesmet unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3554 viz    0 com
1344 viz    0 com
1047 viz    0 com
2470 viz    0 com
3829 viz    0 com
990 viz    0 com
1372 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019284 (s)