News Flash:

Musaca de cartofi cu cascaval

22 Februarie 2012
9118 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de cartofi
Ingrediente:

1 kg carne tocata de porc sau amestec
1 kg cartofi
1 ou
200 ml suc de rosii
cascaval ras (optional)
sare
piper
usturoi

Mod de preparare:


Inabusim carnea de porc in putin ulei si cand este aproape gata adaugam sucul de rosii. Condimentam cu sare, piper si 2, 3 catei de usturoi. Mai lasam cam 10 min la foc mic. Cand este gata si s-a racit compozitia punem un ou batut.
Curatam cartofii, ii taiem rondele si-i punem la prajit. Intr-un vas de yena dupa ce-l ungem cu ulei punem un start de cartofi, un strat de carne si repetam operatiunea pana ni se termina compozitia, avand grija sa fie ultimul strat de cartofi. Optional punem deasupra cascaval ras. Daca nu folosim cascaval adaugam suc de rosii peste ultimul strat de cartofi.
Musaca de cartofi pregatita de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cascaval sare piper usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1885 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016598 (s)