News Flash:

Musaca de cartofi cu carne

29 Iulie 2011
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de cartofi cu carne
Ingrediente: 500 g carne tocata 3 cepe 1 kg cartofi patrunjel verde 250 ml suc de rosii ulei sare piper Mod de preparare: Se fierb cartofii fara a le indeparta coaja. Dupa ce au fiert, se curata si se taie felii rotunzi. Se pregateste apoi umplutura, amestecand carnea cu ceapa tocata fin si calita. Dupa aceea se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat. Se amesteca totul foarte bine. Intr-o tave se pune un strat de cartofi si unul de carne, ultimul strat fiind de cartofi. Se toarna suc de rosii deasupra si se presara sare dupa gust. Tava se baga la cuptor si se verifica din cand in cand daca este gata. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane carne tocata patrunjel verde piper ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1104 viz    0 com
1968 viz    0 com
1114 viz    0 com
2735 viz    0 com
1556 viz    0 com
2359 viz    0 com
1785 viz    0 com
1556 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012955 (s)