News Flash:

Musaca de cartofi

17 Mai 2011
3287 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi 650 g carne tocata 2 cepe 1 ardei bulion 1 ou boia dulce condimente pentru cartofi (rasnita kotanyi) patrunjel uscat piper (rasnita kotanyi) Mod de preparare: 1. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii. 2. Ceapa se taie marunt, la fel si ardeiul si se pun in 3-4 linguri de ulei pentru a se cali, se adauga carnea si se amesteca bine. Dupa ce scade zeama lasata, se pune sare, piper, patrunjel, boia si se amesteca bine. Se trage cratita de pe foc si se adauga oul, se amesteca bine. Intr-o tava normala sau de yena se asaza un strat de cartofi, se condimenteaza, se pune un strat de carne, cartofi condimentati, bulion, carne, cartofi condimentati, bulion si se da la cuptor 40-45 minute, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne sos marinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4919 viz    0 com
1090 viz    0 com
3841 viz    0 com
5957 viz    0 com
1107 viz    0 com
1807 viz    0 com
2311 viz    0 com
2657 viz    0 com
910 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012834 (s)