News Flash:

Musaca de cartofi

17 Mai 2011
3555 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi 650 g carne tocata 2 cepe 1 ardei bulion 1 ou boia dulce condimente pentru cartofi (rasnita kotanyi) patrunjel uscat piper (rasnita kotanyi) Mod de preparare: 1. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii. 2. Ceapa se taie marunt, la fel si ardeiul si se pun in 3-4 linguri de ulei pentru a se cali, se adauga carnea si se amesteca bine. Dupa ce scade zeama lasata, se pune sare, piper, patrunjel, boia si se amesteca bine. Se trage cratita de pe foc si se adauga oul, se amesteca bine. Intr-o tava normala sau de yena se asaza un strat de cartofi, se condimenteaza, se pune un strat de carne, cartofi condimentati, bulion, carne, cartofi condimentati, bulion si se da la cuptor 40-45 minute, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne sos marinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5104 viz    0 com
1166 viz    0 com
4142 viz    0 com
6348 viz    0 com
1222 viz    0 com
1879 viz    0 com
2393 viz    0 com
2732 viz    0 com
1007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013994 (s)