News Flash:

Musaca cu pui si cartofi - FOTO

20 Ianuarie 2012
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca cu pui si cartofi1
Ingrediente:

1 kg cartofi
500 gr carne tocata de pui
1 ceapa
2 morcovi
1 ou
1 ceasca smantana
1 cutie rosii in bulion
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:


Curata cartofii si pune-i intregi sa fiarba pe jumatate in apa usor sarata. Intre timp,toaca ceapa si morcovul si caleste-le in putin ulei, adauga carnea tocata, sare si piper. Caleste totul timp de 10 miute, dupa care adauga peste carne un sfert de ceasca de apa sau supa. Lasa sa dea in cateva clocote si stinge focul.
Odata cartofii fierti, taie-i in rondele potrivite ca grosime, asaza jumatate din ei intr-o tava suficient de mare si presara sare, patrunjel, cimbru sau delikat. Peste ei intinde carnea pregatita anterior si cealalta jumatate de cartofi. Scoate rosiile din conserva, taie-le cum doresti si asaza-le peste cartofi. In sucul de rosii din conserva toarna jumatate de cescuta de apa si toarna totul peste cartofi. Bate oul cu un pic de sare si amesteca-l cu smantana, toarna totul peste cartofi. Baga musacaua in cuptorul incins pentru 40 de minute. Serveste fierbinte cu smantana si patrunjel.
Musaca cu pui si cartofi pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Musaca_cu_pui_si_cartofi2
cartofi ceapa morcovi smantana patrunjel piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025240 (s)