News Flash:

Musaca cu pui si cartofi

11 Ianuarie 2012
3252 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
500 gr carne tocata de pui
1 ceapa
2 morcovi
1 ou
1 ceasca smantana
1 cutie rosii in bulion
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:

Curata cartofii si pune-i intregi sa fiarba pe jumatate in apa usor sarata. Intre timp, toaca ceapa si morcovul si caleste-le in putin ulei, adauga carnea tocata, sare, piper. Caleste totul timp de 10 minute, dupa care adauga peste carne un sfert de ceasca de apa sau supa. Lasa sa dea in cateva clocote si stinge focul. Odata cartofii fierti, taie-i in rondele potrivite ca grosime, asaza jumatate din ei intr-o tava suficient de mare si presara-i cu sare, patrunjel, cimbru sau delikat. Peste ei intinde carnea pregatita anteriosi cealalta jumatate de cartofi. Scoate rosiile din conserva, taie-le cum doresti si asaza-le peste cartofi, in sucul de rosii din conserva, toarna jumatate de cescuta de apa si pune apoi totul peste cartofi. Bate oul cu un pic de sare si amesteca-l cu smantana, toarna totul peste cartofi. Baga musacaua in cuptorul incins pentru 40 de minute. Serveste fierbinte cu smantana si patrunjel.
Reteta Musaca cu pui si cartofi ne este recomandata de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Musaca_cu_pui_si_cartofi1
cartofi ceapa morcovi smantana patrunjel piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019472 (s)