News Flash:

Musaca cu oregano si carne de vita

28 Septembrie 2012
2357 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne tocata de vita
1 lingura ulei de masline
1 morcov tocat
ceapa mica tocata
2 fire de telina tocate
3 linguri pasta de tomate
400 g rosii in bulion
120 g mazare congelata
1 lingurita oregano
600 g cartofi dulci
20 g unt
60 ml lapte
50 g branza data prin razatoare

Mod de preparare:


Incingem ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa cu morcovul si telina la calit timp de 3 minute. Adaugam carnea tocata si amestecam cu o lingura de lemn timp de 5 minute. Adaugam pasta de tomate, rosiile si verdeata si lasam sa dea in clocot. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20-25 de minute. Incorporam mazarea. Incingem cuptorul la 180 grade. Intre timp, punem cartofii la fiert in apa clocotita. Scurgem apa si preparam un piure din cartofi, lapte si unt. Punem compozitia de carne intr-o tava unsa. Asezam piureul pe deasupra si presaram branza. Bagam tava la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov ceapa mazare oregano cartofi dulci unt lapte branza clocot tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2522 viz    0 com
1455 viz    0 com
2016 viz    0 com
1370 viz    0 com
1409 viz    0 com
4092 viz    0 com
2283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012991 (s)