News Flash:

Musaca cu mazare

11 Octombrie 2012
3130 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

carne
4 cartofi
100 ml smantana
20 g unt
1 ceapa tocata
2 morcovi taiati cubulete
2 catei de usturoi zdrobiti
150 g mazare congelata
250 ml apa
1 lingura ulei de masline
sare

Mod de preparare:


Prima data se pun la fiert cartofii, apoi se pregateste piureul din ei, unt si smantana. Se incinge cuptorul la 22 grade, dupa care se calesc usturoiul si ceapa. La aproximativ 3 minute aceea se pun in tigaie morcovii si carnea tocata si se amesteca in jur de 5 minute. Se adauga apa si se lasa la fiert pana in momentul in care sosul incepe sa se ingroase. Se ia de pe foc si se adauga mazarea. Compozitia se pune intr-un vas yena uns, apoi se niveleaza cu o furculita si se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Se scoate in momentul in care prinde o crusta aurie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete vegetariene retete musaca cartofi smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013448 (s)