News Flash:

Musaca cu linte

30 Mai 2012
3341 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca cu linte
Ingrediente:

200 g linte
500 g cartofi
1 lingura pesmet
1 ceapa
2 linguri ulei
1 lingura pasta de tomate
piper
sare


Mod de preparare:

Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se taie felii. Se fierbe lintea, se scurge si se trece prin masina de tocat sau blender.
intr-o tigaie se prajeste o ceapa cu putin ulei, se adauga lintea si se mai tine cateva minute pe foc; se adauga sare si piper.
Se unge o cratita cu ulei, se presara pesmet, se asaza un rand de cartofi, unul de linte si asa mai departe. Se toarna o ceasca de apa in care s-a amestecat bulionul si se da la cuptor.
Se poate servi cu smantana.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte cartofi pesmet ceapa ulei pipersare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015626 (s)