News Flash:

Musaca cu ciuperci, dovlecei si mozzarella

4 Iunie 2013
2551 Vizualizari | 0 Comentarii
musaca
Ingrediente:

1 cutie de ciuperci
4 dovlecei
1 ceapa
5 oua
200 g branza rasa sau mozzarella
4 linguri de ulei de masline
1 legatura de marar
1 lingurita de cimbru uscat
sare
piper

Mod de preparare:

Spala dovleceii si taie-i rondele mai grosute. Unge o tava cu ulei de masline si pune in ea dovleceii presarati cu putina sare. Lasa-i la cuptor aproximativ 7 minute, pana cand prind putina crusta.
Spala ciupercile si curata ceapa, apoi taie-le marunt si caleste-le putin, apoi asezoneaza-le cu sare, piper si cimbru, dupa gust.
Bate 3 oua si amesteca-le cu ceapa si ciupercile, apoi adauga si mararul tocat marunt.
Pune intr-un vas termorezistent un strat de dovlecei, apoi unul de ciuperci si putina mozzarella rasa. Adauga si cele 2 oua batute ramase deasupra si pune vasul la cuptor pentru 30 de minute la 200 de grade Celsius.
Musacaua de dovlecei si ciuperci se serveste calda, presarata cu branza rasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci dovlecei marar vas termorezistent branza rasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2251 viz    0 com
1102 viz    0 com
3384 viz    0 com
1968 viz    0 com
2205 viz    0 com
1275 viz    0 com
1681 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018826 (s)