News Flash:

Musaca cu cartofi si carne de porc

7 Februarie 2012
2443 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca cu cartofi si carne de porc
Ingrediente:

600 g carne tocata de porc
12 cartofi
1 ceapa mica
1 morcov mic
3 linguri smantana
½ ardei verde
boia iute
suc de rosii
delikat
2 galbenusuri
6 frunze de busuioc
5 fire patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:


Prima data am pus sa fiarba cartofii, la foc mic, iar cand au fost gata i-am lasat sa se raceasca, dupa care i-am taiat rondele nu foarte groase. In timpul in care au fiert cartofii, am pregatit amestecul de carne.
Am pus la calit legumele, apoi am adaugat carnea tocata. Cand si-a schimbat culoarea am pus boia, delikat, piper si un pic de sare, apoi am adaugat sucul de rosii. Am lasat la fiert aproximativ 20 de minute. Am adaugat busuiocul tocat, si am mai lasat la foc 15 min.Cand carnea era aproape gata, am pus patrunjelul tocat, am potrivit de piper si sare, iar dupa cateva clocote am stins focul. Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu putin ulei, am pus un rand de felii de cartofi, un rand de compozitie de carne, un rand de cartofi, un rand de carne si tot asa pana la final. Deasupra am asezat amestecul de galbenus cu smantana, dupa care am dat la cuptor, la foc mic, timp de o jumatate de ora.
Musaca cu cartofi si carne de porc pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa morcov smantana ardei verde boia iute delikat galbenusuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013691 (s)