News Flash:

Musaca cu carne si smantana

4 Septembrie 2013
2916 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne tocata (vita sau porc)
1 kg cartofi
250 g bulion
patrunjel verde
ceapa – 3 buc
200 g smantana
ulei;
piper si sare (dupa gust)
2 oua
cascaval

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja circa 10 minute. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga carnea si se caleste bine, se adauga si bulionul, apoi se adauga sare, piper si se lasa sa se raceasca. Se adauga verdeata tocata si condimentele. Se ia un vas termorezistent, si se vor aseza alternativ cartofii si carnea, un strat cu ouale batute si smantana. Musacaua va sta in cuptor apoi aproximativ 30 de minute, timp in care se va rumeni frumos. Cand este gata se presara cascavalul ras si patrunjel verde.
Se poate sevi cu castraveti murati.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete musaca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017508 (s)