News Flash:

Musaca cu carne de porc si orez

1 Aprilie 2013
7064 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne de porc slaba
1 kg legume (conopida, varza alba, spanac, praz, dovlecei, pastai fasole varde, mazare, morcovi, telina, gulie)
1 ardei  gras
100 g ceapa
100 g orez
50 g unt
250 ml smantana
patrunjel
marar

sare

Mod de preparare:

Toate legumele se fierb inabusite. Carnea, tocata prin masina, se caleste cu ardeiul si ceapa. Orezul se fierbe, sa ramana bobul intreg. Cand toate sunt gata, se amesteca carnea cu orezul si putina sare. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt, se asaza 1/3 din legume, peste care se asaza jumatate din cantitatea de carne cu orez, apoi 1/3 din legume, urmate de restul de carne cu orez si de legume. Deasupra se pun bucatele de unt. Vasul se introduce in cuptor cu 15 minute inainte de servire. Cand se scoate din cuptor se pune, deasupra, smantana, mararul si patrunjelul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete musaca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022413 (s)