News Flash:

Muraturi puse pe iarna

24 Septembrie 2013
1587 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 capatana conopida
1/2 kg gogosari
1/2 kg ardei capia
1/2 kg morcov
frunze de telina
boabe de mustar
apa
sare

Mod de preparare:

Desfacem buchetelele de conopida. Gogosarii si ardeii capia le scoatem cotoarele si ii taiem in patru.Morcovul in curatam si il taiem bastonase.
Le asezam pe toate intr-un borcan cu gura larga alternand straturile. Punem si frunzele de conopida si semintele de mustar.
Intr-o oala punem la fiert apa cu sarea. Eu pun la 1 l de apa o lingura de sare. Turnam fierbinte peste muraturi, lasam sa se raceasca complet apoi capsam borcanul si il punem in camara.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10011 viz    0 com
3553 viz    0 com
2942 viz    0 com
2962 viz    0 com
6699 viz    0 com
2129 viz    0 com
9064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014106 (s)