News Flash:

Muraturi de vara

3 Iulie 2014
2509 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ardei gras galben taiat in bucati
1 conopida taiata in bucati
1 ardei gras rosu taiat in bucati
1 legatura morcovi taiati bastonase sau rondele
ulei de masline
4 linguri sare
10 boabe piper
crengute de marar
6 catei usturoi
fulgi ardei iute
500ml apa
500ml otet

Mod de preparare:

Spala, curata si pregateste toate legumele intr-un bol. Spala si pregateste 4 borcane de 250ml. Aseaza la baza fiecarui borcan catei de usturoi, cateva boabe de piper, fulgi de ardei iute si cateva crengute de marar. Umple fiecare borcan cu amestec de legume, aproape pana sus.
Amesteca apa cu otetul si sarea, pana cand sarea se dizolva. Toarna lichidul in fiecare bocan, astfel incat sa acoperi legumele dar sa mai ramana 0.5 cm pana la capac.

Toarna ulei de masline cat sa umpli borcanul. Inchide borcanele cu capac si lasa-le sa stea intr-un loc intunecat si uscat, cel putin 2 saptamani. Odata deschis, tine borcanul in frigider.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muraturi retete muraturi conserve muraturi vara legume murate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1813 viz    0 com
2040 viz    0 com
1860 viz    0 com
2012 viz    0 com
2283 viz    0 com
8635 viz    0 com
2256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012946 (s)