News Flash:

Muraturi de tot felul

19 August 2013
2418 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

patlagele pentru murat
castraveti de murat
ardei capia
pepeni pentru murat
telina
morcovi taiati fasii, in lung
tulpini de marar
crengi de visin
catei de usturoi
saramura din 50 g sare la litrul de apa

Modul de preparare:


Legumele se aseaza in borcanele in care se vor mura. La suprafata muraturilor se aranjeaza crengi de marar si de visin. Se prepara saramura si se toarna peste muraturile asortate. Borcanele cu muraturi asorate se tin cateva zile la temperatura camerei, pentru a incepe fermentatia lactica.
Saramura se vantura apoi, se completeaza si se dau borcanele cu muraturi asortate intr-un loc rece, pentru a nu face floare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019371 (s)