News Flash:

Muraturi cu condimente si rosii

11 Septembrie 2012
2121 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 rosii taiate in sferturi
1/3 cana otet alb (merge si otetul de mere)
2-4 catei de usturoi, feliati
1/2 ierburi aromate (busuioc, rozmarin, dafin sau altceva)
1 cana apa calda
1 lingura sare
1 lingura suc de lamaie (optional)

Mod de preparare:

Aseaza feliile de rosii, usturoiul si celelalte ierburi aromatice intr-un borcan, astfel incat sa umple 3/4. Intr-o craticioara, amesteca otetul cu sarea si lasa sa fiarba pana cand se topeste sarea toarna in borcan cand s-a racit de tot si completeaza cu apa daca e nevoie, pana cand lichidul acopera rosiile. Se pastreaza la frigider pentru o ora, dupa care pot fi consumate, in decurs de o saptamana.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare rosii otet alb usturoi ierburi aromate busuioc dafin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016047 (s)